1067 Budapest, Teréz krt. 11. I/3.

Önéletrajz


Dr. Hyross Virág 2003-ban végzett az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi karánnak nappali tagozatán, cum laude (4.5) eredménnyel;

Még ugyanazon évben Phd hallgató lett az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Büntetőjogi Tanszékén, amely megbízásából szemináriumokat tartott büntetőjog tantárgyból, majd abszolutóriumot tett.

A jogásznő 2003. évtől végez jogvédelmi tevékenységet, amikor is ügyvédjelöltként egy személyiségi jogi perekre, és emberi jogok védelmére specializálódott ügyvédi irodában szerzett szakmai tapasztalatot.

A jelölti idő alatt folytatta Phd tanulmányait az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Büntetőjogi tanszékén, majd 2007. évben sikeres ügyvédi szakvizsgát tett jeles eredménnyel;

2008. évben alapította meg a HYROSS Ügyvédi Irodát, amely Iroda fő területe a családjog, büntető jog és az adójog, azon belül is jelentős számmal lát el az Iroda bontóperekben való képviseletet, szülői felügyeleti jog, és külön élő szülővel való kapcsolattartás rendezésében való közreműködést. Büntetőjogon belül elsősorban gazdasági bűncselekményekben való képviselettel, sértetti képviselet ellátásával, családon belüli erőszak elleni ügyekben vállal közreműködést az Iroda. Adójogi területen adóeljárásokban, adóellenőrzésekben, adóvégrehajtással kapcsolatos hatósági ügyekben, közigazgatási perekben jár el az Iroda együttműködő okleveles adóellenőrzési adószakértővel kooperálva.

Keressen minket bizalommal.